ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Online Κράτηση
άφιξη
ενήλικες
νύχτες
παιδιά
δωμάτια
Ο ξενώνας

Η ονομασία του ξενώνα διόλου τυχαία, καθώς η πέτρα και το ξύλο έχουν συνδυαστεί με μαεστρία, ώστε ο ξενώνας Petrino Guesthouse να αντανακλά με τον πλέον ιδανικό τρόπο την παραδοσιακή εικόνα της περιοχής. Αυτό ήταν και το όραμα του φιλόξενου ιδιοκτήτη, που από την πρώτη στιγμή θα γίνει εγκάρδιος φίλος σας και μαζί με το προσωπικό θα φροντίσει να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε κατά την διαμονή σας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας, ως γνήσιος οικοδεσπότης. Με μεράκι και γούστο έχει διαμορφώσει τόσο τα δωμάτια – 11 στον αριθμό – όσο και τους κοινόχρηστους χώρους σε ένα οίκημα ιδιαίτερα οικείο και ζεστό, που θυμίζει εξοχική παραδοσιακή κατοικία. 

Η ημέρα ξεκινά με το απολαυστικό πρωινό στο εστιατόριο και κλείνει με τον απογευματινό καφέ στο μπαλκόνι σας, υπό τους ήχους των κυμάτων και με τη μοναδική θέα του Κάστρου της Μονεμβάσιας. Πολύ κοντά στον ξενώνα θα βρείτε εστιατόρια για το μεσημεριανό ή το δείπνο σας. 

Ιδανική η τοποθεσία, εξασφαλίζει άμεση και εύκολη πρόσβαση όχι μόνο στο κέντρο της Μονεμβάσιας και το Κάστρο, αλλά και σε υπέροχα αξιοθέατα και μαγευτικές παραλίες μακριά από το άγχος και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Χειμώνα καλοκαίρι, ο προορισμός των ερωτευμένων και των απανταχού ρομαντικών είναι η Μονεμβάσια και ιδιωτικό καταφύγιό τους, ο υπέροχος παραδοσιακός ξενώνας Petrino Guesthouse!